Alleen op 7 september alles 50% korting

Nog …

 • 00 days
 • 00 hours
 • 00 minutes
 • 00 seconds

Ik ben jarig en bij verjaardagen horen cadeautjes. Daarom krijg je alleen vandaag 50% korting op al mijn programma’s en diensten.

Omdat 50 jaar worden toch echt een feestje waard is én omdat ik het superleuk vind om cadeautjes te geven krijg je vandaag 50% korting op al mijn Personal Branding diensten!

Dus: had je altijd al eens met me mee gewild op workation naar Kreta? Denk je er al langer over om een omzetboost te maken door het volgen van het halfjaarprogramma? Of wil je een hele dag met me sparren tijdens een vip-dag? Grijp dan nu je kans, want op al deze diensten krijg je 50% korting. Serieus! Natuurlijk geldt de korting ook op mijn online programma. De enige uitzondering is de speciale korting voor partners, maar die is het hele jaar eigenlijk al een cadeautje.

Je kunt kiezen uit de volgende programma’s:

 

 • Omzetboost door zichtbaarheid* – een programma van 6 maanden met 6 live dagen en veel 1-1 contact.
  Normale prijs € 4.497 nu slechts € 2.248,50

 

 • Workation op Kreta* – 4 dagen training in een kleine groep op het prachtige eiland Kreta.
  Normale prijs € 1.447 nu slechts € 723,50

 

 • Vip-dag ‘jij als sterk merk’. Een 1 op 1 dag waarin we precies focussen op dat wat jij nodig hebt.
  Normale prijs € 1.197 nu slechts € 598,50. Je kunt ook kiezen voor een halve vip-dag. Normale prijs € 648,50 nu slechts € 324,25

 

 • Online Personal Branding training van 9 weken. Leren wanneer het jouw uitkomt in je eigen tempo, 100% online.
  – Silver pakket is 100% online. Normale prijs € 347 nu slechts € 173,50
  – Gold pakket is uitgebreid met coachcalls. Normale prijs € 697 nu slechts € 348,50
  – Platinum pakket is uitgebreid met coachcalls en vip-dag. Normale prijs € 1.497 nu slechts € 748,50

 

Ik vind het belangrijk dat je een goede keuze maakt. Lees daarom goed wat een training precies inhoudt. Ik heb zeer uitgebreide pagina’s per training op deze website staan. Mocht je daarna nog steeds vragen hebben neem dan contact met me op.

 

* Voor de programma’s ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ en voor de ‘workation op Kreta’ geldt een maximum van 4 personen voor wie deze korting verkrijgbaar is. Zorg dus dat je er vroeg bij bent op 7 september…

Hoe het werkt

De korting geldt alleen op 7 september 2018. Je krijgt alleen korting als je onderstaand formulier gebruikt en de betaling via ideal hebt voldaan. De gekozen dienst neem je binnen een jaar af, dus je kunt nu bijvoorbeeld al een vip-dag boeken die je volgend jaar april pas wilt afnemen. Dat is mogelijk. We plannen de data samen in.

Je ontvangt hierna een bevestigingsmail van me en indien gewenst stuur ik je een factuur toe die je kunt gebruiken om de btw terug te vorderen en de investering af te trekken van je inkomstenbelasting.

Mocht je de bevestingsmail niet binnen 48 uur hebben ontvangen, check dan even je spam, soms komt de mail daar in terecht. 

Let op: de genoemde bedragen zijn al inclusief btw.

[rfmp id=”3268″]