Gratis informatie

Download hier mijn e-book of boek een gratis telefonisch marketinggesprek

gratis e-book: 3 stappen om beter online zichtbaar te worden

3 eenvoudige stappen om beter online zichtbaar te worden

zodat klanten jou gaan bellen in plaats van andersom

Leer in dit e-book 

 • de 3 stappen die nodig zijn om beter zichtbaar te worden zodat de klanten jou gaan bellen in plaats van andersom
 • wat ‘moet’ en wat ‘mag’ voor verdere groei van je bedrijf
 • hoe je je omzet verhoogt met behulp van online marketing en Personal Branding.
online marketeer en personal branding coach Janke Papa uit Haarlem

Gratis telefonisch marketinggesprek

Wil jij ook meer omzet halen door te werken met die klant die het beste bij je past? En wil je weten wat online marketing voor jou zou kunnen betekenen?  Schrijf je dan in voor een gratis marketinggesprek ter waarde van € 97,-. Tijdens dit persoonlijke gesprek van ongeveer 45 minuten gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt en ik geef je concrete tips waarmee je direct verder kunt.

Testimonials

 • Ik ben met mijn linkedIn profiel bezig en heb heel veel steun en plezier van jouw E-book. Echt super helder en overzichtelijk. Bedankt daarvoor. Jouw boekje gaf me de moed het nu ook maar eens echt aan te pakken. Heb nu al twee reacties sinds de verandering gisteren.

  Carla ketelaar
  Carla ketelaar Laatste liefde
 • Bij Janke heb ik een telefonisch gesprek gehad waarbij ze me heel duidelijk kon vertellen welke richting op te gaan. Ze kijkt naar je bedrijf en kan dan met jou bepalen welke stappen handig zijn om te nemen. Janke heeft een heel verfrissende blik op dingen waar je zelf soms niet uit komt of tegenop ziet. Een aanrader!

  Geraldine Bakker
  Geraldine Bakker De Reclame Coach
 • Na Janke te hebben meegemaakt als collega bij Fetim, heb ik in volle overtuiging haar gevraagd met mij te "klanken en brainstormen" toen ik de keuze maakte als zelfstandig ondernemer te gaan starten. Met name haar out of the box denken en constant een paar stappen verder te denken in het totale proces om tot een duidelijk businessdoel te komen zorgde voor snel en meetbaar resultaat. Ik waardeer haar eigen mening, waaraan zij ook vasthoudt, maar altijd met het doel voor ogen om een optimaal concept te creëren. Keer op keer lukte het haar om mijn roze bril af te zetten en nuchter te kijken naar "wat willen je klanten, en hoe kun jij dat bewerkstelligen. Voor mijn volgende project hoop ik dat zij weer met net zoveel drive en creativiteit assisteert.

  Ronald Nieuwenhuis
  Ronald Nieuwenhuis Novi-tech Trading and Novidoors
 • Janke heeft mij goed op weg geholpen met een zichtbaarheidsgesprek waar ik concreet ook punten uit kon oppakken. Daarnaast heeft het mij ook geïnspireerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dank je Janke!

  Marlies de Vries
  Marlies de Vries Gloria Counseling
 • Ik had mij ingeschreven voor een gratis telefoongesprek van 45 minuten bij Janke. Mijn doel was meer inzicht krijgen in hoe ik de zichtbaarheid van mijn praktijk kan vergroten en daardoor meer coachklanten aan kan trekken. In dit relatief korte gesprek heeft Janke mij fijne, direct toepasbare tips gegeven, waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Ook heeft ze mij door concrete vragen te stellen aan het denken gezet. Dankjewel nogmaals Janke, voor het prettige gesprek.

  Corelle Strikker
  Corelle Strikker Corelle Coaching
 • Afgelopen week heb ik een gratis zichtbaarheidgesprek gehad met Janke. Het bijzondere vond ik dat het gesprek meteen de diepte in ging met confronterende vragen, waardoor ik gedwongen werd om toch met andere ogen te kijken naar de manier waarop ik mijn bedrijf presenteer. Janke heeft me in 30 minuten stof tot nadenken gegeven, een nieuwe richting gewezen en mij praktische tips aangereikt voor mijn online marketing. Ik kan iedereen aanraden om zo'n zichtbaarheidgesprek te hebben.

  Iris Koffijberg
  Iris Koffijberg Wij masseren
 • Bedankt voor je e-book '9 gratis tips om via LinkedIn gevonden te worden door je potentiële klant'. Superhandig om nóg meer resultaat uit mijn uurtjes op LinkedIn te halen!

  Gerben Sas
  Gerben Sas
 • Ik heb bij Janke afgenomen een zichtbaarheidsgesprek aan de telefoon. Wat mij opviel is dat ze een vakvrouw is. Ze is oprecht geïnteresseerd. En ze denkt met mij mee. Janke is eerlijk en open en laat je ook vooral zelf nadenken. Gerichte vragen worden er gesteld, inzichten waar je verder mee kan. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Janke dank je wel. Ik weet zeker dat ik in de toekomst een workshop of cursus bij je ga volgen. Sowieso beveel ik je van harte aan.

  Tina Schoorl
  Tina Schoorl Via Tina administratiekantoor