Over Janke Papa

Mijn naam is Janke Papa. Ik ben online marketing specialist en business coach. Ik leer professionals hoe ze, door inzet van online marketing en Personal Branding, beter zichtbaar worden. Door zichtbaar te zijn word je gevonden door je doelgroep. Dat is goed voor je zelfvertrouwen, scheelt je veel (acquisitie) tijd en laat je omzet stijgen.

What makes your heart sing?

Tegenwoordig heeft iedereen het over passie. Een belangrijk woord, ook als je het over Personal Branding hebt. Steve Jobs vroeg het anders: What makes your heart sing? En die vraag is eigenlijk leuker om te beantwoorden…

Ik vind het enorm fijn om mensen te helpen. En vooral om zelfstandige professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Door mijn jarenlange ervaring als online marketeer en Personal Branding coach, in combinatie met mijn bedrijfskundige achtergrond, kan ik ondernemers nieuwe stappen laten zetten met hun onderneming.

Het geeft voldoening als ik van deelnemers aan mijn programma’s hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of alleen nog maar leuke klanten. Daar doe ik het voor. Dat is míjn passie.

Daarnaast hou ik van reizen. Van het ontdekken van andere culturen en genieten van mooie landschappen, exotisch eten en leuke mensen. Mijn wens is dan ook om de toekomst mijn bedrijf een deel van het jaar vanuit het buitenland te runnen :- )

Hoe Het Plan Personal Branding is ontstaan

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik bijna direct het marketingvak ingerold. Ik heb 12 jaar gewerkt als marketingmanager bij een handelsonderneming waar ik verantwoordelijk was voor het creëren van sterke merken. Ik had hier een goede baan, veel vrijheid, een mooie auto maar ook veel stress en irritaties. Op een gegeven moment vond ik dat ik niet meer de persoon was die ik wilde zijn.

Het was 2009 en ik was er klaar voor om voor mezelf te beginnen. Ik startte mijn eigen marketingbedrijf, Het Plan – marketing en meer… en het was super! Ik kon zelf beslissen hoe ik mijn agenda indeelde, kwam bij veel verschillende, interessante bedrijven over de vloer en had meer vrijheid.

Natuurlijk ging het niet allemaal van een leien dakje. Ik merkte dat het veel tijd kostte om goede klanten te vinden. Ik ging veel netwerken. Dat werkte. Maar soms was het dan toch nog moeilijk om precies uit te leggen waarom de klant juist bij mij moest zijn en niet bij een andere ‘branding specialist’. Totdat ik een niche vond en de kracht van personal branding ontdekte. En daarmee ontstond mijn bedrijf Het Plan Personal Branding.

Ik gun het iedereen om zichzelf als merk in de markt te zetten, zodat ze beter herkend worden door hun doelgroep, leukere klanten krijgen en meer werkplezier. En dat met gelijkblijvende inzet de omzet toch stijgt. Daarom heb ik een aantal programma’s ontwikkeld waarmee ik je eigen merk kan versterken. Wil je weten hoe? Ga dan naar mijn diensten.

Ik heb al diverse merken in de markt mogen zetten. Bijvoorbeeld Beautifloor. Ook zelfstandigen heb ik mogen helpen met hun Personal Branding, onder andere Gerda Nobel met OOR – Overname en Opvolging Regisseur, Jeroen Engelaer van Proficiency, Marja Harrijvan van Harrijvan Coaching en Tilda Timmers van FrouFrou Begeleiding.

online marketeer en personal branding coach Janke Papa uit Haarlem

Wil je iets meer over mij weten? Luister dan naar mijn podcast over Het Plan Personal Branding.

 

Bekijk hier ervaringen van mijn Personal Branding klanten:

meer testimonials kun je lezen op mijn LinkedIn pagina of hier.

Jeroen Engelaer

Een jaar na het volgen van het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ vertelt Jeroen waarom hij het programma is gaan volgen en wat het programma hem heeft opgeleverd.

Heleen Verduin

Heleen vertelt over hoe ze de vip-dag heeft ervaren.

Karin Wezepoel

Karin vertelt over hoe ze de vip-dag heeft ervaren.

Tilda Timmers

Een jaar na het volgen van het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ vertelt Tilda hoe het nu met haar bedrijf gaat en wat de rol hierin is geweest van Janke Papa.

Gerda Nobel

Gerda een jaar na het volgen van de vip-dag

Susse Smedes

Susse vertelt over de vip-dag