Meer omzet door Personal Branding

Voor consultants, trainers en coaches

Hoe je door Personal Branding en online marketing beter zichtbaar wordt

Wil je beter zichtbaar worden? Je omzet vergroten? Je ideale klant leren kennen? En wil je weten hoe dat werkt?

Ik heb programma’s ontwikkeld voor ambitieuze ondernemers. Tijdens deze trainingen leer je het belang van de juiste online marketing aanpak, en je leert hoe je jezelf echt zichtbaar maakt door Personal Branding en online marketing in te zetten. Hierdoor word je duidelijker herkenbaar voor je doelgroep, krijg je sneller meer klanten en meer werkplezier. En als sterk merk krijg je sneller erkenning als expert in jouw branche. Je kunt betere prijzen vragen en je zult je omzet zien groeien. Volg een (of meer) van mijn trainingen en je zult ervaren dat het werkt. Hieronder of in het submenu vind je de beschrijvingen. Heb je nog vragen, bel me dan. Ik licht het graag toe.

Misschien vind je het interessant om te beginnen met een gratis e-book of webinar. Mijn gratis diensten staan hier. 

Online programma ‘Meer klanten door betere online zichtbaarheid’.

Tijdens deze online Personal Branding training leer je 8 strategieën om je te onderscheiden en zichtbaar te worden zodat de klant jou belt in plaats van andersom. 100% online! Leren wanneer het jou uitkomt. Studeer op je eigen tempo! Boek nu voor meer klanten door zichtbaarheid.

Vip-dag ‘Jij als Sterk Merk’

Als je in één dag grote stappen wilt zetten en die onmiddellijk wilt vertalen in je persoonlijke merk, dan is dit echt iets voor jou. Tijdens deze vip-dag focussen we op waar jij staat en op wat jij nodig hebt.

‘Omzetboost door zichtbaarheid’

Tijdens dit halfjaar programma gaan we diep in op de vraag hoe jij jezelf kunt onderscheiden in jouw markt. We werken aan je authenticiteit en zorgen ervoor dat je herkenbaar wordt voor je klant. Je leert welke marketingtools je het beste kunt inzetten. En je leert een onweerstaanbaar aanbod te maken waar je klant direct ‘ja’ tegen zegt.

‘Workation op Kreta’

Ben jij toe aan een volgende stap met je bedrijf? Draai je al jaren ongeveer dezelfde omzet en zou je graag willen dat deze omzet gaat groeien? Weet je dat je meer zou moeten opvallen maar weet je niet zo goed hoe je dit moet doen? Wil je leren hoe je door inzet van online marketing makkelijker klanten aantrekt en wil je hierbij goed begeleid worden door een ervaren marketeer? Dan is de workation op Kreta echt iets voor jou!

Gratis marketinggesprek

Wil jij ook meer omzet halen door te werken met die klant die het beste bij je past? En wil je weten wat online marketing voor jou zou kunnen betekenen?  Schrijf je dan in voor een gratis marketinggesprek ter waarde van € 97,-. Tijdens dit persoonlijke gesprek van ongeveer 45 minuten gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt en ik geef je concrete tips waarmee je direct verder kunt.

Quickscan van je online aanwezigheid

Hoe staat je online zichtbaarheid ervoor? Wat loopt lekker en wat zou beter kunnen? Ben je actief op internet en sociale media maar twijfel je of je alles wel helemaal goed doet? Voor € 150,- excl. btw ontvang je van mij een Quickscan waaruit blijkt wat je sterke punten zijn en waar nog winst te halen valt. Hier kan je dan direct mee aan de slag zodat je nog beter gevonden wordt door je doelgroep.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Testimonials

 • Ik had nog nooit een online training gedaan en had geen idee of dit bij mij past. Wat ik wel wist is dat ik beter zichtbaar wilde worden. Ik heb erg veel geleerd, want vaak denk je als ondernemer wel te weten dat je goede producten en/of diensten hebt en dat ze duidelijk zijn voor de klant. Wees eens eerlijk, ziet de klant ook dat jij heel belangrijk voor ze kan zijn en weten ze wat jij voor ze kan betekenen? Tijdens deze training werd mij steeds duidelijker wie mijn ideale klant is, waar ik ze kan vinden en hoe ik ze kan vertellen waarom ze bij mij moeten zijn. Ik heb goede tips en adviezen geleerd die goed toepasbaar zijn. Ik ben heel enthousiast, heb erg veel geleerd en ik weet dat ik een online training heel prettig vind omdat je de opdracht kunt uitvoeren wanneer het jou schikt. Wil jij ook groeien als ondernemer, dan raad ik je Janke Papa aan.

  Yvette Schoorl
  Yvette Schoorl Werkplekdeskundige
 • Wat wil ik? Hoe wil ik het en met wie?Deze simpele vragen zijn zo simpel nog niet, zelfs niet voor een psycholoog als ik.In een 1 op 1 setting ben ik er samen met Janke eens goed voor gaan zitten. Ze had een fijne locatie geregeld waar we ongestoord aan het werk konden gaan en dat werk betekende: inzoomen. Aan de hand van een strak programma inzoomen op alle aspecten rond mij, mijn product en mijn klanten!Er is me veel duidelijk geworden en ik wil Janke daarvoor bedanken. Ik ervaar Janke als een invoelend en betrokken persoon. Ze nam mij mee op reis, stelde kritische vragen, dacht mee, en gaf mij het gevoel dat ze echt het beste voor mij en mijn bedrijf boven wilde halen.De belangrijkste eyeopener is voor mij: Het is een misvatting om te denken dat de mensen die jij zoekt alles weten van jouw vak, jij hebt echt nog veel te vertellen!En nu? Aan de slag! Ik weet beter wie ik wil benaderen, wat ik wil vertellen en wat ik kan bieden. Dat betekent beter pitchen, beter bloggen en een beter verhaal op de site.Janke bedankt! Ik kan je van harte aanraden aan iedereen die nog zoekende is in het verhaal wat hij of zij wil vertellen over zijn bedrijf. In een VIP-dag ben je ongestoord even bezig met jouw product en kun je echt even de diepte in!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Galavazi en Verduin
 • Bij Janke Papa van Het Plan Personal Branding heb ik het programma 'Omzetboost door zichtbaarheid' gevolgd. Tijdens dit programma heb ik ontzettend veel geleerd over hoe ik mijzelf als ondernemer en mijn diensten beter in de markt kan zetten. Wat heeft mij het programma zoal opgeleverd: - hoe ik mijn pitch kan verbeteren;- wie mijn ideale klant is en hoe ik die kan benaderen;- welke marketingtools voor mijn dienst geschikt zijn;- hoe ik de teksten op mijn website, blog en sociale media kan verbeteren;- hoe ik de teksten in mijn offertes kan verbeteren;- hoe ik mijn blog en sociale media beter kan inzetten;- hoe ik mijn diensten kan verbeteren en mijn prijzen kan verhogen;- hoe ik altijd een vervolgaanbod kan doen;- hoe ik betere verkoopgesprekken kan voeren;- hoe ik met acties kan werven;Et cetera, et cetera, et cetera,… Daarnaast heb ik nog handige kledingadviezen afgestemd op de gelegenheid gekregen, een nieuwe profielfoto en een professionele video voor op mijn homepage! Kortom, het programma vraagt een serieuze investering, maar is dat dubbel en dwars waard. Ik kan Janke Papa dan ook van harte aanbevelen.

  Jeroen Engelaer
  Jeroen Engelaer Proficiency
 • Dat Janke een autoriteit is op het gebied van marketing mag voor iedereen duidelijk zijn. Maar er is meer… ze is ook een kei in het verzorgen van workshops en presentaties. Onlangs kwam ik op een zaterdagmiddag met de vraag of ze wellicht maandagavond erna nog eventjes een groepje vertalers het een en ander kon vertellen over sociale media. Gelukkig stemde ze al snel in.Nu zijn tolken en vertalers misschien niet de meest hippe Twitteraars en LinkedInners, maar kritisch denken, dat kunnen ze wel. Om hen te overtuigen moet je van goeden huize komen. Nou dat kan je van Janke wel zeggen. Geconfronteerd met een totale technische meltdown op de locatie hield ze het hoofd koel en zette ze een zelfverzekerde presentatie neer waarbij ze duidelijke uitleg gaf over de ins en outs van Twitter, facebook, LinkedIn en bloggen. De reacties achteraf waren niet minder dan overweldigend te noemen: ‘professioneel’, ‘instructive’ en ‘convaincant et intéressant’ en haar kennis van zaken was overduidelijk. Kortom als je wilt leren hoe je effectief social media in kan zetten voor jouw bedrijf dan ben je in goede handen bij Janke Papa – het Plan

  Edith Block
  Edith Block EKB vertalingen
 • Janke heeft me in het traject Omzetboost door zichtbaarheid precies het zetje gegeven dat ik nodig had om mijn doelgroep aan te scherpen en mijn marketing effectiever te maken. Dank voor je positieve spirit, het meedenken met mijn vraagstukken en het delen van je al kennis en kunde Janke!

  Susan Eggels
  Susan Eggels Performance, Stress & burnout coaching
 • Tijdens onze eerste officiële heide dag in juni van dit jaar, lag de focus op UwPersvoorlichter als merk. Na een ochtend intensief en creatief brainstormen met het Canvas model op tafel, schoof met de lunch Janke Papa aan. Wat sloot dat goed aan op onze ochtendsessie!Janke heeft ons de juiste inzichten gegeven én (kritische) vragen gesteld om ons alle drie UwPersvoorlichter-blauw te kleuren. Het belang van een gelijke uitstraling wordt eens te meer duidelijk; in en óp alles! De middag met Janke Papa heeft ons erg geïnspireerd. We kunnen het je van harte aanraden om ook eens te ervaren als jij je eigen merk bent en dat in de markt wilt zetten.

  Marike Timmermans
  Marike Timmermans UwPersvoorlichter
 • Omdat ik mijn werk als overnamespecialist op een andere manier wil gaan vorm geven heb ik bij Janke Papa van Het Plan de training 'Jij als Sterk Merk' gevolgd.. Tijdens deze speciale dag heb ik een prima inzicht gekregen in mijn eigen onderscheidende vermogen ten opzichte van andere aanbieders. Ook kreeg ik een verhelderend beeld op mijn ideale klant. De dag is afgesloten met een actieplan die me echt heeft geholpen om actie te gaan ondernemen. Inmiddels is er een nieuwe website in de maak en ben ik bezig met een herkenbaar logo. Wat ik verder erg plezierig vond aan de dag is dat ik een prachtige profielfoto heb ontvangen om te gebruiken op mijn LinkedIn profiel en op mijn nieuwe website. De dag was prima verzorgd op een prachtige locatie. Kortom, Janke heeft me geholpen om nu echt door te pakken met mijn nieuwe plannen en daar ben ik erg blij mee. Ik kan Janke dan ook van harte aanbevelen voor het programma ‘Jij als Sterk Merk’.

  Gerda Nobel
  Gerda Nobel SBMO Consultants / OORegisseur
 • Het programma zit goed in elkaar. Wekelijks krijg je een module doorgestuurd waarin een filmpje zit en een opdracht waar je mee aan de slag gaat. Er zit een uitstekende opbouw in waardoor je bij de essentie van je bedrijf en je doelgroep terecht komt. Allereerst komen je kernwaarden naar voren. Waarbij je focus krijgt op je onderscheidend vermogen. Vervolgens neem je de volgende stap naar je ideale klant. Waar vind je de ideale klant. Je leert je duidelijke marketing boodschap te formuleren, wat je weer kunt inzetten in je pitch. Op welke manier kun je jezelf nog meer zichtbaar maken. Het werd voor mij helder: voor mij is het Bloggen. Wat past bij jou. Heel belangrijk. En wees helder en duidelijk in je uitingen naar buiten toe. Website, flyers, briefpapier etc. etc. Tot slot maak een plan voor de lange termijn. Het gaat vooral om DOEN. Dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks. Haar Missie is om zelfstandige professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Dat klopt als een bus. Haar programma is daar volledig op ontwikkeld en afgestemd.

  Annelies Jonk-Brouwer
  Annelies Jonk-Brouwer Therapeut
 • Dankzij Janke weet ik nu veel meer over marketing en hoe je jezelf zichtbaar kan maken. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid. Ik zou Janke en haar training aan elke (beginnende) ondernemer aanraden!

  Tilda Timmers
  Tilda Timmers Lifecoach voor moeders bij Frou Frou Coaching
 • Janke is een ervaren marketingspecialist. Ze heeft mij geholpen om beter zichtbaar te worden en een hedendaags imago op te bouwen, zodat je een sterk merk in de markt zet. Hierdoor word je beter zichtbaar voor je ideale klant. Ik heb bij Janke de vip-dag Jij als Sterk Merk gevolgd. Ik heb beter inzicht gekregen in wie mijn ideale klant is, wat ons onderscheidend vermogen is, welke marketingtools ingezet moeten worden en hoe dat moet. Mijn bedrijf heeft een hedendaags imago gekregen met een website die goed past in de huidige tijd. Op onze website bieden we inmiddels een portal waarop klanten kunnen inloggen voor hun persoonlijke Gifts en promotieartikelen. Daarnaast zijn we nu ook actief op de sociale media. Wij jij ook groeien als ondernemer en wil je dat je bedrijf beter gevonden wordt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen want Janke maakt jouw bedrijf tot een succes.

  Margreet Zijlstra
  Margreet Zijlstra Gifts4promotion