‘Jij als Sterk Merk’

In één dag grote stappen zetten en die onmiddellijk vertalen in je persoonlijke merk.

Vip-dag Jij als Sterk Merk

Tijdens een 1-op-1 trainingsdag, op een mooie, inspirerende locatie, krijg je inzicht in jouw persoonlijke merk. Aan de hand van theorie en oefeningen nemen we de volgende zaken onder de loep:

 • Wie is jouw ideale klant?
 • Wat zijn jouw ambities? En wat zijn jouw unieke talenten? Wat onderscheidt jou van andere aanbieders van jouw dienst?
 • Hoe vertel je aan je doelgroep waarom ze juist bij jou moeten zijn? En welke marketingtools zet je hiervoor in?

We zullen deze dag zoveel mogelijk inzoomen op jouw persoonlijke online marketingvraagstukken. De dag wordt afgesloten met een concreet actieplan in de vorm van een marketingplanning. Hiermee kan je vervolgens zelf aan de slag.

Als je de vip-dag ‘Jij als sterk merk’ hebt gevolgd dan weet je:

 • Wie de klant is die het beste bij je past
 • Wat jouw eigen authentieke onderscheidende vermogen is
 • Welke marketingtools er zijn en hoe je die in zet in jouw bedrijf

En je hebt een actielijst waarmee je praktisch aan de slag kunt gaan!

Bonus: Tijdens deze dag word je volledig verzorgd met koffie, thee en een overheerlijke lunch.

Extra bonus: 2 weken na de training plannen we een telefonische coachsessie van 45 minuten. Tijdens deze coachcall bespreken we hoe het gaat met de implementatie en kan je vragen stellen.

Jouw investering voor deze individuele vip-dag: € 1.197 excl. btw

BNI-leden ontvangen altijd € 50,- korting op de vermelde prijs.

Natuurlijk zijn de kosten van deze programma’s gewone bedrijfskosten die je fiscaal aftrekbaar zijn.

Wil je graag met iemand anders aan het programma deelnemen? Dat kan! We hebben hiervoor een speciale partnerprijs. Voor meer informatie, maatwerk programma’s en prijzen voor halve vip-dagen kun je me bellen op 06-54626631 of mail je naar janke@hetplan.info

 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Lees en luister hieronder naar de ervaringen van deelnemers aan de vip-dag. 

Testimonial voor 'Jij als Sterk Merk'

 • Omdat ik mijn werk als overnamespecialist op een andere manier wil gaan vorm geven heb ik bij Janke Papa van Het Plan de training 'Jij als Sterk Merk' gevolgd.. Tijdens deze speciale dag heb ik een prima inzicht gekregen in mijn eigen onderscheidende vermogen ten opzichte van andere aanbieders. Ook kreeg ik een verhelderend beeld op mijn ideale klant. De dag is afgesloten met een actieplan die me echt heeft geholpen om actie te gaan ondernemen. Inmiddels is er een nieuwe website in de maak en ben ik bezig met een herkenbaar logo. Wat ik verder erg plezierig vond aan de dag is dat ik een prachtige profielfoto heb ontvangen om te gebruiken op mijn LinkedIn profiel en op mijn nieuwe website. De dag was prima verzorgd op een prachtige locatie. Kortom, Janke heeft me geholpen om nu echt door te pakken met mijn nieuwe plannen en daar ben ik erg blij mee. Ik kan Janke dan ook van harte aanbevelen voor het programma ‘Jij als Sterk Merk’.

  Gerda Nobel
  Gerda Nobel SBMO Consultants / OORegisseur
 • Wat wil ik? Hoe wil ik het en met wie?Deze simpele vragen zijn zo simpel nog niet, zelfs niet voor een psycholoog als ik.In een 1 op 1 setting ben ik er samen met Janke eens goed voor gaan zitten. Ze had een fijne locatie geregeld waar we ongestoord aan het werk konden gaan en dat werk betekende: inzoomen. Aan de hand van een strak programma inzoomen op alle aspecten rond mij, mijn product en mijn klanten!Er is me veel duidelijk geworden en ik wil Janke daarvoor bedanken. Ik ervaar Janke als een invoelend en betrokken persoon. Ze nam mij mee op reis, stelde kritische vragen, dacht mee, en gaf mij het gevoel dat ze echt het beste voor mij en mijn bedrijf boven wilde halen.De belangrijkste eyeopener is voor mij: Het is een misvatting om te denken dat de mensen die jij zoekt alles weten van jouw vak, jij hebt echt nog veel te vertellen!En nu? Aan de slag! Ik weet beter wie ik wil benaderen, wat ik wil vertellen en wat ik kan bieden. Dat betekent beter pitchen, beter bloggen en een beter verhaal op de site.Janke bedankt! Ik kan je van harte aanraden aan iedereen die nog zoekende is in het verhaal wat hij of zij wil vertellen over zijn bedrijf. In een VIP-dag ben je ongestoord even bezig met jouw product en kun je echt even de diepte in!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Galavazi en Verduin
 • Janke is een ervaren marketingspecialist. Ze heeft mij geholpen om beter zichtbaar te worden en een hedendaags imago op te bouwen, zodat je een sterk merk in de markt zet. Hierdoor word je beter zichtbaar voor je ideale klant. Ik heb bij Janke de vip-dag Jij als Sterk Merk gevolgd. Ik heb beter inzicht gekregen in wie mijn ideale klant is, wat ons onderscheidend vermogen is, welke marketingtools ingezet moeten worden en hoe dat moet. Mijn bedrijf heeft een hedendaags imago gekregen met een website die goed past in de huidige tijd. Op onze website bieden we inmiddels een portal waarop klanten kunnen inloggen voor hun persoonlijke Gifts en promotieartikelen. Daarnaast zijn we nu ook actief op de sociale media. Wij jij ook groeien als ondernemer en wil je dat je bedrijf beter gevonden wordt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen want Janke maakt jouw bedrijf tot een succes.

  Margreet Zijlstra
  Margreet Zijlstra Gifts4promotion