‘Jij als Sterk Merk’

In één dag grote stappen zetten met je onderneming

Personal Branding vip-dag ‘Jij als Sterk Merk’

Tijdens een exclusieve 1-op-1 dag, op een mooie, inspirerende locatie, krijg je inzicht in hoe je jouw bedrijf én hoe je jezelf beter zichtbaar kunt maken. Want als je beter zichtbaar bent zullen prospects en klanten jouw beter kunnen vinden.

We focussen op online marketing en Personal Branding en geven aan die onderwerpen aandacht die voor jouw onderneming belangrijk of lastig zijn.

Mogelijke onderwerpen tijdens de Personal Branding vip-dag zijn:

 • Wie is jouw ideale klant? Jouw persona’s?
 • Waar is deze klant en hoe bereik je die het beste?
 • Wat zijn jouw ambities? En wat zijn jouw unieke talenten? Wat onderscheidt jou van andere aanbieders van jouw dienst? Met andere woorden, wat is jouw persoonlijke merk?
 • Hoe vertel je aan je doelgroep waarom ze juist bij jou moeten zijn? En welke marketing-tools zet je hiervoor in?
 • Welke online marketing-tools gebruik je nu al? Leveren die voldoende traffic op of zouden deze op een andere manier ingezet kunnen worden?
 • Hoe gaat het met je website? Wordt deze gevonden?
 • Wil je meer leren over zoekmachine optimalisatie? (seo)
 • Is google analytics voor jouw iets waar je liever niet naar kijkt?
 • Hoe gaat het met je sociale media? Lukt het je om regelmatig een update te plaatsen? Of loop je te stoeien met onderwerpen? En heb je wel eens over een blog of vlog nagedacht?

We zullen deze dag zoveel mogelijk inzoomen op jouw persoonlijke situatie omtrent online marketing en personal branding. Je online zichtbaarheid.

Daarom hebben we ook voorafgaand aan de dag een telefonisch gesprek waarin we samen bepalen welke onderwerpen we tijdens de vip-dag precies zullen gaan behandelen.

Ben je nog niet zo lang geleden begonnen als ondernemer of wil je gaan starten?

Ook dan is de Personal Branding vip-dag heel geschikt voor je. Ik maak samen met je een concreet stappenplan en help je te focussen op die dingen die voor jouw (als persoon en zakelijk gezien) belangrijk zijn.

De dag wordt afgesloten met een concreet actieplan in de vorm van een marketingplanning. Hiermee kan je vervolgens zelf aan de slag.

Als je de Personal Branding vip-dag ‘Jij als sterk merk’ hebt gevolgd dan weet je:

 • Welke stappen je moet gaan zetten om meer klanten aan te trekken
 • Of je website (nog) volstaat of dat deze met een aantal aanpassingen beter bezocht gaat worden
 • Wie de klant is die het beste bij je past en waar je deze klant kunt bereiken
 • Wat jouw eigen authentieke onderscheidende vermogen is dus hoe je jezelf online kunt gaan profileren
 • Welke sociale media geschikt voor jou zijn en hoe je die in zet in jouw bedrijf
 • Waar je over moet gaan bloggen/posten en welke tone-of-voice je voor je posts het beste kunt gebruiken

Tijdens de dag vip-dag zal je nieuwe inzichten krijgen over jezelf en over hoe je je bedrijf kunt voeren zodat je met minder energie meer omzet kunt behalen. Je hebt grote stappen gezet naar je eigen sterke merk. Ik ben hierbij je sparringpartner en Personal Branding coach. Door mijn jarenlange ervaring als marketeer ben ik in staat om snel inzicht te krijgen in jouw ‘quick-wins’.

Aan het eind van de dag heb je een actielijst waarmee je praktisch aan de slag kunt gaan!

 

Jouw investering voor deze exclusieve vip-dag is: € 1.197 excl. btw. Wil je graag samen met je assistent of (business) partner komen? Dat kan! Je kunt iemand meenemen voor slechts 97 euro excl. btw.

Natuurlijk zijn ook de kosten van deze vip-dag gewone bedrijfskosten die fiscaal aftrekbaar zijn.

Voor meer informatie, overige maatwerk programma’s en prijzen voor halve vip-dagen kun je me bellen op 06-54626631 of mail je naar janke@hetplan.info

 

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Lees en luister hieronder naar de ervaringen van deelnemers aan de vip-dag. 

Testimonial voor 'Jij als Sterk Merk'

 • Omdat ik mijn werk als overnamespecialist op een andere manier wil gaan vorm geven heb ik bij Janke Papa van Het Plan de training 'Jij als Sterk Merk' gevolgd.. Tijdens deze speciale dag heb ik een prima inzicht gekregen in mijn eigen onderscheidende vermogen ten opzichte van andere aanbieders. Ook kreeg ik een verhelderend beeld op mijn ideale klant. De dag is afgesloten met een actieplan die me echt heeft geholpen om actie te gaan ondernemen. Inmiddels is er een nieuwe website in de maak en ben ik bezig met een herkenbaar logo. Wat ik verder erg plezierig vond aan de dag is dat ik een prachtige profielfoto heb ontvangen om te gebruiken op mijn LinkedIn profiel en op mijn nieuwe website. De dag was prima verzorgd op een prachtige locatie. Kortom, Janke heeft me geholpen om nu echt door te pakken met mijn nieuwe plannen en daar ben ik erg blij mee. Ik kan Janke dan ook van harte aanbevelen voor het programma ‘Jij als Sterk Merk’.

  Gerda Nobel
  Gerda Nobel SBMO Consultants / OORegisseur
 • Wat wil ik? Hoe wil ik het en met wie? Deze simpele vragen zijn zo simpel nog niet, zelfs niet voor een psycholoog als ik. In een 1 op 1 setting ben ik er samen met Janke eens goed voor gaan zitten. Ze had een fijne locatie geregeld waar we ongestoord aan het werk konden gaan en dat werk betekende: inzoomen. Aan de hand van een strak programma inzoomen op alle aspecten rond mij, mijn product en mijn klanten! Er is me veel duidelijk geworden en ik wil Janke daarvoor bedanken. Ik ervaar Janke als een invoelend en betrokken persoon. Ze nam mij mee op reis, stelde kritische vragen, dacht mee, en gaf mij het gevoel dat ze echt het beste voor mij en mijn bedrijf boven wilde halen. De belangrijkste eyeopener is voor mij: Het is een misvatting om te denken dat de mensen die jij zoekt alles weten van jouw vak, jij hebt echt nog veel te vertellen! En nu? Aan de slag! Ik weet beter wie ik wil benaderen, wat ik wil vertellen en wat ik kan bieden. Dat betekent beter pitchen, beter bloggen en een beter verhaal op de site. Janke bedankt! Ik kan je van harte aanraden aan iedereen die nog zoekende is in het verhaal wat hij of zij wil vertellen over zijn bedrijf. In een VIP-dag ben je ongestoord even bezig met jouw product en kun je echt even de diepte in!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Galavazi en Verduin
 • Janke is een ervaren marketingspecialist. Ze heeft mij geholpen om beter zichtbaar te worden en een hedendaags imago op te bouwen, zodat je een sterk merk in de markt zet. Hierdoor word je beter zichtbaar voor je ideale klant. Ik heb bij Janke de vip-dag Jij als Sterk Merk gevolgd. Ik heb beter inzicht gekregen in wie mijn ideale klant is, wat ons onderscheidend vermogen is, welke marketingtools ingezet moeten worden en hoe dat moet. Mijn bedrijf heeft een hedendaags imago gekregen met een website die goed past in de huidige tijd. Op onze website bieden we inmiddels een portal waarop klanten kunnen inloggen voor hun persoonlijke Gifts en promotieartikelen. Daarnaast zijn we nu ook actief op de sociale media. Wij jij ook groeien als ondernemer en wil je dat je bedrijf beter gevonden wordt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen want Janke maakt jouw bedrijf tot een succes.

  Margreet Zijlstra
  Margreet Zijlstra Gifts4promotion