Het Plan Personal Branding in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar
online marketeer en personal branding coach Janke Papa uit Haarlem

Gratis telefonisch marketinggesprek

Ben jij zelfstandig consultant, advocaat, trainer of coach?

 • Wil jij meer omzet halen?
 • Wil je werken met klanten die goed bij je passen?
 • Wil je weten wat online marketing voor jouw zichtbaarheid zou kunnen betekenen?
 • Weet je niet of je moet bloggen, instagrammen of op LinkedIn moet zitten?
 • Heb je wel eens van seo gehoord maar heb je geen idee wat je daarmee aan moet?
 • Heb je geen tijd om al je plannen uit te voeren?

Herken je je hierin? Maak dan gebruik van mijn aanbod voor een gratis marketinggesprek ter waarde van 97 euro. Tijdens dit persoonlijke adviesgesprek van ongeveer 30 – 45 minuten gaan we in op jouw situatie. Ik stel je vragen om te achterhalen wat je nodig hebt. Waar loop je tegenaan? Wat zijn je doelen en je behoeftes en wat is er voor nodig om dat te bereiken? Je krijgt adviezen en concrete tips om direct aan de slag te kunnen met je online marketing voor betere zichtbaarheid.

Ik geef dit gesprek slechts 4 x per maand, dus geef je snel op. Nadat ik je gegevens heb ontvangen stuur ik je binnen twee werkdagen een link, waarmee je zelf een datum en tijdstip voor het gesprek kunt inplannen. Ik zie uit naar ons gesprek!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht het gesprek korter dan 24 uur voor het afgesproken tijdstip worden geannuleerd dan ben ik helaas genoodzaakt om een ‘no show fee’ van 97 euro te rekenen.

Mijn naam is Janke Papa 

Ik leer zelfstandige trainers, coaches en consultants om beter gevonden te worden door hun doelgroep middels Personal Branding & online marketing. Vanwege mijn jarenlange ervaring als marketeer en branding expert kan ik de zelfstandige helpen om die klanten te krijgen die het beste bij hem passen. Ik gun het iedereen om de kracht van Personal Branding te ontdekken. Hierdoor word je namelijk beter zichtbaar en herkenbaar voor je doelgroep, waardoor je leukere klanten krijgt, meer werkplezier en meer zelfvertrouwen in je werk. Tevens zal je ontdekken dat met net zo hard werken de omzet gaat stijgen.  

Bekijk hier mijn LinkedIn profiel

Wat anderen van het telefonische marketinggesprek vinden

 • Bij Janke heb ik een telefonisch gesprek gehad waarbij ze me heel duidelijk kon vertellen welke richting op te gaan. Ze kijkt naar je bedrijf en kan dan met jou bepalen welke stappen handig zijn om te nemen. Janke heeft een heel verfrissende blik op dingen waar je zelf soms niet uit komt of tegenop ziet. Een aanrader!

  Geraldine Bakker
  Geraldine Bakker De Reclame Coach
 • Ik had mij ingeschreven voor een gratis telefoongesprek van 45 minuten bij Janke. Mijn doel was meer inzicht krijgen in hoe ik de zichtbaarheid van mijn praktijk kan vergroten en daardoor meer coachklanten aan kan trekken. In dit relatief korte gesprek heeft Janke mij fijne, direct toepasbare tips gegeven, waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Ook heeft ze mij door concrete vragen te stellen aan het denken gezet. Dankjewel nogmaals Janke, voor het prettige gesprek.

  Corelle Strikker
  Corelle Strikker Corelle Coaching
 • Ik heb bij Janke afgenomen een zichtbaarheidsgesprek aan de telefoon. Wat mij opviel is dat ze een vakvrouw is. Ze is oprecht geïnteresseerd. En ze denkt met mij mee. Janke is eerlijk en open en laat je ook vooral zelf nadenken. Gerichte vragen worden er gesteld, inzichten waar je verder mee kan. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Janke dank je wel. Ik weet zeker dat ik in de toekomst een workshop of cursus bij je ga volgen. Sowieso beveel ik je van harte aan.

  Tina Schoorl
  Tina Schoorl Via Tina administratiekantoor
 • Afgelopen week heb ik een gratis zichtbaarheidgesprek gehad met Janke. Het bijzondere vond ik dat het gesprek meteen de diepte in ging met confronterende vragen, waardoor ik gedwongen werd om toch met andere ogen te kijken naar de manier waarop ik mijn bedrijf presenteer. Janke heeft me in 30 minuten stof tot nadenken gegeven, een nieuwe richting gewezen en mij praktische tips aangereikt voor mijn online marketing. Ik kan iedereen aanraden om zo'n zichtbaarheidgesprek te hebben.

  Iris Koffijberg
  Iris Koffijberg Wij masseren
 • Janke heeft mij goed op weg geholpen met een zichtbaarheidsgesprek waar ik concreet ook punten uit kon oppakken. Daarnaast heeft het mij ook geïnspireerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dank je Janke!

  Marlies de Vries
  Marlies de Vries Gloria Counseling