Beter gevonden worden in google en actueel zijn voor je doelgroep

Het nieuwsabonnement

Door het nieuwsabonnement af te sluiten, kom je altijd helemaal ‘up-to-date’ voor de dag.

Voor een vast bedrag per maand houden wij je website actueel en schrijven we je digitale nieuwsbrief. Zo kom je geregeld bij je doelgroep in beeld. Een mooie bijkomstigheid is dat Google je hoger zal laten ranken in de zoekresultaten, want meer bezoekers op je website wordt beloond door Google.

De digitale nieuwsbrief wordt opgemaakt in je huisstijl. De frequentie van versturen bepalen we gezamenlijk. Het onderwerp van de nieuwsbrief wordt telefonisch, per mail of tijdens een afspraak aan mij doorgegeven waarna ik aan de slag ga.

Wij maken onder andere voor onderstaande bedrijven maandelijks een nieuwsbrief.

Imago consultant en personal shopper Saskia Brenninkmeijer heeft geregeld tips over imago. Daarnaast mooie aanbiedingen en anekdotes. Ik schrijf de nieuwsbrief voor haar, plaats het in mailchimp en plaats het op haar website.

Voor vloerengroothandel Intertap schrijf ik de nieuwsbrief om hun klanten te informeren over assortimentswijzigingen. Deze wijzigingen worden ook op de Intertap website en op de website van Hoomline aangepast. Voor Intertap werk ik in het nieuwsbrief systeem van Klantenbinder.

Assurantiekantoor Van der Goes wil haar klanten graag informeren over gewijzigde polisvoorwaarden & risico’s die gelopen kunnen worden. Daarnaast staan er veel tips in. Ik schrijf deze nieuwsbrief in wordpress en plaats de tips op hun website.

Voor houthandel en timmerfabriek ITS Rotterdam schrijf ik nieuwsbrieven naar verschillende doelgroepen. Het nieuws wordt ook op de vernieuwde website geplaatst.