Het Plan Personal Branding in Haarlem, Amsterdam en Alkmaar

Inschrijven programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’

Ben je er klaar voor om nieuwe uitdagingen aan te gaan?

Dan is het programma ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ vast wat voor jou!

Tijdens dit programma begeleid ik zelfstandige professionals naar meer omzet door betere zichtbaarheid. Gedurende 6 maanden gaan we  in op hoe jij jezelf kunt onderscheiden in de markt van trainers, coaches en consultants. Ik geef je inzicht in wie je ideale klant is en vooral hoe, met welke marketingtools, je deze ideale klant het beste kunt bereiken. Ik leer je welke marketingstrategie klanten oplevert en hoe je goede prijzen kunt vragen in plaats van het uurtje-factuurtje-principe. Ik help je met het maken van een marketingpyramide en een marketingkalender. En ik leer je goede, persoonlijke teksten te schrijven die je kunt gebruiken op je website en in de sociale media.

Het programma gaat in april weer van start.

Wil je je inschrijven? Vul dan hieronder je gegevens in en ik stuur je binnen een werkdag meer informatie toe.

Wil je eerst zeker weten dat ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ voor jou de beste keuze is? Meld je dan per mail aan voor een vrijblijvend gesprek. Dan kunnen we samen bepalen of ‘Omzetboost door zichtbaarheid’ echt bij je past. Mijn mailadres is janke@hetplan.info.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees hier de ervaringen van deelnemers:

 • Bij Janke Papa van Het Plan Personal Branding heb ik het programma 'Omzetboost door zichtbaarheid' gevolgd. Tijdens dit programma heb ik ontzettend veel geleerd over hoe ik mijzelf als ondernemer en mijn diensten beter in de markt kan zetten.   Wat heeft mij het programma zoal opgeleverd:   - hoe ik mijn pitch kan verbeteren; - wie mijn ideale klant is en hoe ik die kan benaderen; - welke marketingtools voor mijn dienst geschikt zijn; - hoe ik de teksten op mijn website, blog en sociale media kan verbeteren; - hoe ik de teksten in mijn offertes kan verbeteren; - hoe ik mijn blog en sociale media beter kan inzetten; - hoe ik mijn diensten kan verbeteren en mijn prijzen kan verhogen; - hoe ik altijd een vervolgaanbod kan doen; - hoe ik betere verkoopgesprekken kan voeren; - hoe ik met acties kan werven; Et cetera, et cetera, et cetera,…   Daarnaast heb ik nog handige kledingadviezen afgestemd op de gelegenheid gekregen, een nieuwe profielfoto en een professionele video voor op mijn homepage!   Kortom, het programma vraagt een serieuze investering, maar is dat dubbel en dwars waard. Ik kan Janke Papa dan ook van harte aanbevelen.

  Jeroen Engelaer
  Jeroen Engelaer Proficiency
 • Dankzij Janke weet ik nu veel meer over marketing en hoe je jezelf zichtbaar kan maken. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid. Ik zou Janke en haar training aan elke (beginnende) ondernemer aanraden!

  Tilda Timmers
  Tilda Timmers Lifecoach voor moeders bij Frou Frou Coaching
Omzetboost door zichtbaarheid