Succesrijk online profileren

Een opmaat naar betere zichtbaarheid en nieuwe klanten.

 

 • Ben jij nog niet zo lang geleden begonnen met ondernemen?
 • Merk je dat het lastig is om gevonden te worden door jouw potentiële klanten?
 • Valt het niet mee om deze prospects te overtuigen dat ze juist bij jou moeten zijn?

Ik weet als geen ander hoe lastig het is om als ondernemer te starten. Dat heb ik zelf ook ervaren toen ik mijn in 2010 inschreef bij de KvK. Ik stond te popelen om veel ondernemers te helpen met hun marketing maar in de praktijk kwamen de klanten slechts mondjesmaat aankloppen. Inmiddels ben ik heel wat jaren verder als ondernemer en heb ik ook vele trainingen gevolgd en coaches gehad. En ik heb al heel veel kenniswerkers mogen helpen met hun online profilering.

Speciaal voor startende kenniswerkers én voor kenniswerkers die het roer omgooien en alles helemaal anders willen gaan doen maar niet zo goed weten hoe, heb ik het quickstart programma ‘succesrijk online profileren’ ontwikkeld. Dit programma bestaat uit een live, online training van een dagdeel (met mij, dus niet een opname maar echte aandacht). Daarnaast ontvang je feedback op oefeningen per mail en heb je nog 3 coachingsessies van een uur die je kunt inplannen wanneer jij wilt.

Een quickstart met het programma ‘Succesrijk online profileren’

Tijdens een ‘live’ online sessie via teams krijg je inzicht in wat jou onderscheid van anderen en hoe je je doelgroep bereikt.

Aan de hand van theorie en oefeningen nemen we de volgende zaken onder de loep:

 • Wie is jouw ideale klant?
 • Wat zijn jouw ambities? Waarvoor loop je echt warm? En wat zijn jouw unieke talenten?
 • Hoe vertel je aan je doelgroep waarom ze juist bij jou moeten zijn?
 • Hoe maak je je marketingboodschap?
 • Hoe schrijf je een goed profiel op LinkedIn?
 • Hoe word je beter zichtbaar voor je doelgroep zodat jij door hén gevonden wordt?
 • Welke marketingtools zijn er en hoe kan je die het beste inzetten?
 • Hoe haal je meer uit je LinkedIn en website?

Tijdens deze sessie begin je met het uitwerken van de oefeningen. Na de sessie kan je die per mail toesturen en krijg je feedback.

Na deze online sessie kan je nog 3 coachingsessies met mij inplannen. Waar we het dan over gaan hebben bepaal jij. En je bepaalt ook wanneer je deze gesprekken wilt hebben. Ze vinden online plaats, via teams (of zoom of hangout als je dat liever hebt).

Als je ‘succesrijk online profileren’ hebt gevolgd dan weet je:

 • Wie de klant is die het beste bij je past
 • Wat jouw eigen authentieke onderscheidende vermogen is
 • Hoe je dit zegt in je marketingboodschap
 • Hoe je een pitch kan houden waarmee je succes hebt op netwerken
 • Welke marketingmiddelen jij moet inzetten. Is dat Instagram, LinkedIn, Tiktok, Facebook of misschien een blog?

Daarnaast heb je:

 • een professioneel profiel op LinkedIn
 • meer overzicht en vertrouwen in de stappen die je als ondernemer moet zetten.

 

Jouw investering

Deelname aan dit programma kost € 897,- ex BTW.  Deze bedrijfsinvestering is ook nog eens fiscaal aftrekbaar.

Locatie:

online, via teams

Heb je interesse?

Meld je aan door een mail te sturen naar janke@hetplan.info. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur plannen we het online dagdeel samen in.

Ik zie je graag.

Als je nog twijfelt of dit programma voor jou geschikt is, maak dan eerst gebruik van een gratis telefonisch marketinggesprek. Opgeven voor dit telefonische gesprek kan via deze link.

BNI-leden en leden van Business Open ontvangen altijd € 50,- korting op de standaard prijs.

Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Testimonials voor masterclass 'Jij als Sterk Merk'

 • Zichtbaar zijn en strategisch aan de slag gaan met dit onderwerp, dat is wat Janke ons in de masterclass wilde leren. Ik ben me vooral bewust geworden dat zichtbaarheid niet iets is wat je hapsnap moet doen, maar iets is waar je over na moet denken. Bij wie sluit ik aan, wie vind ik nu te gek om mee te werken en hoe ga ik die benaderen en bereiken? Ik heb mijn strategie nog niet rond, maar het zaadje is geplant. Bedankt Janke voor je duidelijke uitleg en de zet in de goede richting. Leuke locatie ook en een heerlijke lunch!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Psycholoog, trainer en preventiecoach
 • Wanneer je een nieuwe onderneming start en een nieuwe markt wil aanboren, zoek je naar goede informatie om dat voor elkaar te krijgen. Daarom heb ik in november de Masterclass Jij als Sterk Merk van Janke Papa/Het Plan Personal Branding gevolgd. Met korte oefeningen leerde Janke mij de vraag te beantwoorden ‘Waarin ben je beter of anders dan je concurrent?’ en ‘Wat is jouw ideale klant?’. Deze masterclass heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel duidelijker mijn doelen met Learning Finance voor ogen kreeg. Janke bedankt hiervoor!

  Annemieke Lammers
  Annemieke Lammers Learning Finance-trainer voor ondernemers
 • "Masterclass Jij als Strek merk" gegeven door Janke, heb ik als zeer positief ervaren! Janke geeft je meer inzicht in jouw onderscheidende vermogen en gericht jouw Ideale doelgroep te formuleren, zodat men zich aangesproken voelt en waar jijzelf blij van wordt. Ik heb vele waardevolle adviezen van Janke ontvangen die mij helpt om mooie stappen te zetten in mijn bedrijf en om mijn personal branding zichtbaarder te maken. Dank je wel Janke!

  Angela Besseling
  Angela Besseling Professioneel Kleurconsulente en Styliste at Studio Kleur & Stijl
 • Ik heb bij Janke Papa van Het Plan Personal Branding de masterclass Jij als Sterk Merk gevolgd; een dag vullend programma inclusief lunch en materialen. De dag was goed georganiseerd, de lunch heerlijk! Janke heeft mij met haar training en de vragen aan het denken gezet. Vragen als: -Wie is mijn ideale klant? -Waar kan ik die klant vinden? -Waar heeft mijn ideale klant behoefte aan? etc... Ik heb die dag veel opgestoken en ben er achter wie mijn ideale klant werkelijk is. Kortom, een nuttige masterclass die ik elke ondernemer kan aanbevelen!

  Natasja Tak
  Natasja Tak StudioWOON&
 • Een dag zonder aan het gedachtengoed van Janke te denken is een vrije dag. Andere dagen ben ik ondernemer en kan ik niet zonder. Anders gaat het mis. Met een zeer brede ervaring weet zij precies te duiden waar de schoen wringt. Een echte professional. Aanbevolen.

  Leo Bolle
  Leo Bolle Solide Strategie