Heb jij je ooit afgevraagd waarom het je niet lukt om met je business door te breken naar een nieuw level?

In mijn vorige blog heb ik je verteld over het online programma ‘Meer klanten door betere online zichtbaarheid’. Een training van twee maanden die je gewoon achter je eigen computer volgt, in je eigen tempo en tijd.

Inmiddels hebben veel ondernemers deze online training afgerond. Zíj zijn enthousiast, maar eigenlijk ben ikzelf helemaal niet enthousiast. Over hún resultaat. Ik zie dat er te weinig met de kennis en kunde wordt gedaan. En dat is super jammer!

Implementeren is een klus
Ik herken het wel hoor. Zelf ben ik ook iemand die graag workshops volgt, naar webinars luistert, blogs leest. Maar puntje bij paaltje pas ik misschien maar 10% van de leerstof toe. De rest gaat er aan de ene kant in en vliegt er aan de andere kant net zo snel weer uit. Dit komt, in elk geval bij mij, omdat er niet direct een noodzaak is om het geleerde te implementeren. Ik ben soms wat makkelijk en heb iemand nodig die mij een zetje geeft om het toch te doen. Daarnaast ben ik wel eens onzeker over wat precies bedoeld wordt. Ik spar dan graag even met de coach zodat ik zeker weet dat ik de juiste stappen zet. Herken je dat?

Ik wil graag dat de ondernemers die mijn programma’s volgen hier ook echt mee aan de slag gaan. En minstens 70% van het geleerde benutten. Daarom heb ik voor de deelnemers van de online training een besloten Facebookgroep ingesteld waarvan ze lid worden en waarin ze elkaar vragen kunnen stellen. Dit blijkt toch niet voldoende te zijn. Veel trainees melden zich zelfs niet eens aan voor deze groep.

Ga jij voor goud? Of voor platina?
Dus heb ik het programma verder uitgebreid met mijn persoonlijke begeleiding. Je kunt nog steeds kiezen voor alleen de online training met toegang tot de besloten Facebookgroep. Dat is het ‘silver’ pakket. Je kunt nu echter ook besluiten om daar 5 persoonlijke gesprekken met mij aan toe te voegen, zodat je me al je vragen kunt stellen en ik je kan motiveren om wat je leert meteen onderdeel van je bedrijfsvoering te maken. Dit heet het ‘gold’ pakket. En wil je dan nóg meer coaching en persoonlijke begeleiding, dan kies je voor het ‘platinum’ pakket waar een een-op-een vip-dag extra in zit.

In deze afbeelding zie je de verschillende pakketten.

Ontvang met code ‘zomer2017’ 100 euro korting!

Tijdens het programma ‘Meer klanten door betere online zichtbaarheid’ leer ik je, door inzet van online marketing en Personal Branding, 8 manieren om je te onderscheiden en voor herkenning te zorgen. Deze 8 manieren zijn verpakt in 8 lessen. Tenslotte is er nog een 9e les waarin je je marketingplanning maakt. Elke week krijg je een nieuwe les en dus ben je in principe na twee maanden klaar met het programma.

Volgens mij is het een ideale training om juist in de vaak wat rustige zomerperiode te volgen. Klinkt dit voor jou als een perfecte manier om tijdens de zomer aan je online zichtbaarheid te werken? Meld je dan nu aan met de code ‘zomer2017’ en je ontvangt op elk pakket 100 euro korting!

Je kunt hier meer informatie krijgen over het programma en je inschrijven.

Een heerlijke zomer toegewenst.

Recommended Posts