Ontdek 3 eenvoudige stappen om beter zichtbaar te worden door jouw ideale klant in Alkmaar en omgeving

Personal Branding in Alkmaar

Ben jij een professional in Alkmaar die gevonden wil worden door nog meer klanten?

 • Kost acquisitie je veel tijd?
 • Werk je lange dagen en valt je omzet vaak tegen?
 • Wil je sneller meer klanten in NoordHolland?
 • Heb je moeite om jezelf en je onderscheidende kenmerken online te laten zien?
 • Weet je niet of je moet bloggen, op Instagram moet zitten of op Facebook?
 • Zou je liever hebben dat de klant jou vindt in plaats van andersom?

Je bent niet de enige die hiermee zit. En wat doe je dan waarschijnlijk? Je neemt klanten aan die eigenlijk niet bij je passen – en veel energie vragen – in de hoop toch meer omzet te halen. Hier word je meestal niet gelukkiger van.

Het kan ook anders. Ook jij kunt als professional gezien worden in Alkmaar en omgeving. Je ideale klant kan je dan direct vinden. Dit bereik je door een combinatie van online marketing, personal branding én jouw expertise.

Wil jij dit ook bereiken? Schrijf je dan in voor een gratis marketinggesprek. Tijdens deze telefonische sessie zet ik je op het goede spoor.

 • Je krijgt inzicht in hoe je door online en offline zichtbaarheid nieuwe klanten kunt aantrekken in Amsterdam
 • Je ontdekt wat jouw blokkades zijn en wat je tegenhoudt om beter zichtbaar te zijn
 • Je krijgt visie op hoe belangrijk zichtbaarheid is en welke eerste stappen je moet zetten

 

Wat levert online marketing en Personal Branding jou op?

 • Je kunt duidelijk omschrijven wie je bent en wat je doet en voor wie je dat doet. Het voordeel? Je wordt beter zichtbaar en trekt moeiteloos de juiste klanten aan.
 • Je krijgt in beeld wat jou onderscheidt van je concullega’s
 • Anderen zullen zich jou beter herinneren omdat ze precies begrijpen wat je doet. Ze zullen je hierdoor sneller aanbevelen bij anderen. Je stimuleert de mond-tot-mond marketing.
 • Je weet welke online marketing voor jou het meest geschikt is om toe te passen.
 • Je potentiële klant weet je gemakkelijker te vinden.
 • En voor iedereen is het duidelijk wie je bent en wat je doet.

Voor zelfstandig professionals in Alkmaar

Ik heb super interessante programma’s waarin jij leert hoe je beter zichtbaar wordt, zodat jouw klant jou vindt. Kom naar me toe voor een vip-dag of een programma. Ga met me op reis om van een afstand aan je bedrijf te werken, of neem zelf de regie en volg een online marketingtraining.

Het is belangrijk dat je op het juiste niveau instapt. Daarom maak ik graag tijd vrij om telefonisch met je door te nemen welk programma het beste aansluit op jouw situatie. Ben je nieuwsgierig? Mail me om een (gratis) telefonische afspraak in te plannen of ga naar de programma’s. Ik verheug me op een nadere kennismaking.

 

Mijn naam is Janke Papa. Ik ben online marketeer en Personal Branding coach.

Ik leer zelfstandige trainers, coaches en consultants om beter gevonden te worden door hun doelgroep, door middel van Personal Branding en online marketing.

Ik vind het enorm fijn om mensen te helpen. En vooral om zelfstandige professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Door mijn jarenlange ervaring als marketeer en mijn bedrijfskundige achtergrond kan ik zelfstandigen nieuwe stappen laten zetten met hun onderneming.

Het geeft voldoening als ik van deelnemers aan mijn programma’s hoor dat hun omzet is gestegen. Of dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen. Of alleen nog maar leuke klanten. Daar doe ik het voor. Dat is míjn passie.

Ik gun het iedereen om de kracht van Personal Branding te ontdekken. Hierdoor word je namelijk beter zichtbaar en herkenbaar voor je doelgroep, wat je leukere klanten en meer zelfvertrouwen in je werk oplevert. Verder zal je ontdekken dat met net zo hard werken de omzet stijgt.

Lees hier de ervaringen van andere zelfstandige professionals uit Alkmaar en omgeving met Janke Papa van Het Plan Personal Branding 

 • Omdat ik mijn werk als overnamespecialist op een andere manier wil gaan vorm geven heb ik bij Janke Papa van Het Plan de training 'Jij als Sterk Merk' gevolgd.. Tijdens deze speciale dag heb ik een prima inzicht gekregen in mijn eigen onderscheidende vermogen ten opzichte van andere aanbieders. Ook kreeg ik een verhelderend beeld op mijn ideale klant. De dag is afgesloten met een actieplan die me echt heeft geholpen om actie te gaan ondernemen. Inmiddels is er een nieuwe website in de maak en ben ik bezig met een herkenbaar logo. Wat ik verder erg plezierig vond aan de dag is dat ik een prachtige profielfoto heb ontvangen om te gebruiken op mijn LinkedIn profiel en op mijn nieuwe website. De dag was prima verzorgd op een prachtige locatie. Kortom, Janke heeft me geholpen om nu echt door te pakken met mijn nieuwe plannen en daar ben ik erg blij mee. Ik kan Janke dan ook van harte aanbevelen voor het programma ‘Jij als Sterk Merk’.

  Gerda Nobel
  Gerda Nobel SBMO Consultants / OORegisseur
 • Janke is een ervaren marketingspecialist. Ze heeft mij geholpen om beter zichtbaar te worden en een hedendaags imago op te bouwen, zodat je een sterk merk in de markt zet. Hierdoor word je beter zichtbaar voor je ideale klant. Ik heb bij Janke de vip-dag Jij als Sterk Merk gevolgd. Ik heb beter inzicht gekregen in wie mijn ideale klant is, wat ons onderscheidend vermogen is, welke marketingtools ingezet moeten worden en hoe dat moet. Mijn bedrijf heeft een hedendaags imago gekregen met een website die goed past in de huidige tijd. Op onze website bieden we inmiddels een portal waarop klanten kunnen inloggen voor hun persoonlijke Gifts en promotieartikelen. Daarnaast zijn we nu ook actief op de sociale media. Wij jij ook groeien als ondernemer en wil je dat je bedrijf beter gevonden wordt? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen want Janke maakt jouw bedrijf tot een succes.

  Margreet Zijlstra
  Margreet Zijlstra Gifts4promotion
 • Dankzij Janke weet ik nu veel meer over marketing en hoe je jezelf zichtbaar kan maken. Mijn zelfvertrouwen is hierdoor enorm gegroeid. Ik zou Janke en haar training aan elke (beginnende) ondernemer aanraden!

  Tilda Timmers
  Tilda Timmers Lifecoach voor moeders bij Frou Frou Coaching
 • Ik heb bij Janke afgenomen een zichtbaarheidsgesprek aan de telefoon. Wat mij opviel is dat ze een vakvrouw is. Ze is oprecht geïnteresseerd. En ze denkt met mij mee. Janke is eerlijk en open en laat je ook vooral zelf nadenken. Gerichte vragen worden er gesteld, inzichten waar je verder mee kan. Ik heb dit als zeer waardevol ervaren. Janke dank je wel. Ik weet zeker dat ik in de toekomst een workshop of cursus bij je ga volgen. Sowieso beveel ik je van harte aan.

  Tina Schoorl
  Tina Schoorl Via Tina administratiekantoor
 • Ik ben met mijn linkedIn profiel bezig en heb heel veel steun en plezier van jouw E-book. Echt super helder en overzichtelijk. Bedankt daarvoor. Jouw boekje gaf me de moed het nu ook maar eens echt aan te pakken. Heb nu al twee reacties sinds de verandering gisteren.

  Carla ketelaar
  Carla ketelaar Laatste liefde
 • Het programma zit goed in elkaar. Wekelijks krijg je een module doorgestuurd waarin een filmpje zit en een opdracht waar je mee aan de slag gaat. Er zit een uitstekende opbouw in waardoor je bij de essentie van je bedrijf en je doelgroep terecht komt. Allereerst komen je kernwaarden naar voren. Waarbij je focus krijgt op je onderscheidend vermogen. Vervolgens neem je de volgende stap naar je ideale klant. Waar vind je de ideale klant. Je leert je duidelijke marketing boodschap te formuleren, wat je weer kunt inzetten in je pitch. Op welke manier kun je jezelf nog meer zichtbaar maken. Het werd voor mij helder: voor mij is het Bloggen. Wat past bij jou. Heel belangrijk. En wees helder en duidelijk in je uitingen naar buiten toe. Website, flyers, briefpapier etc. etc. Tot slot maak een plan voor de lange termijn. Het gaat vooral om DOEN. Dagelijks, wekelijks, maandelijks, jaarlijks. Haar Missie is om zelfstandige professionals te leren hoe ze beter vindbaar worden voor hun ideale klant. Dat klopt als een bus. Haar programma is daar volledig op ontwikkeld en afgestemd.

  Annelies Jonk-Brouwer
  Annelies Jonk-Brouwer Therapeut
 • Voor mijn nieuwe dienst, The Passion Test, wilde ik voor het verspreiden van die communicatieboodschap mijn gekozen strategie toetsen en een aantal communicatiemiddelen laten maken. Het stond voor mij meteen vast dat ik die opdracht aan Janke Papa van Het Plan gunde. Samen met Janke nam ik mijn communicatiestrategie door en kwamen we o.a. uit op een website (in Engels en Nederlands), een flyer en een voorblad voor trainingsmateriaal en presentatiemappen. De samenwerking met Janke was voortreffelijk vooral omdat zij mij het regel- en coördinatiewerk uit handen nam en tegelijkertijd mij scherp hield op deadlines. Ken je of ben je iemand die een nieuw bedrijf of product heeft en weinig tijd of gelegenheid om zelf achter alles aan te gaan? Dan kan ik Janke Papa van harte aanbevelen. Mijn gunfactor voor Janke is nog meer gestegen en ik hoop die met deze testimonial ook bij anderen te hebben geactiveerd.

  Clara Overes
  Clara Overes The Passion Test
 • Ik ken Janke al een paar jaar via BNI en heb haar leren kennen als een dame die weet hoe communicatie werkt en hoe communicatie voor jouw organisatie kan werken. Zij luistert goed en maakt de vertaling van wat ik op dat moment wil naar diverse communicatieuitingen. Daarbij is ze integer, betrouwbaar, degelijk en een fijne gesprekspartner. Naast MultiCopy ben ik bezig met het ontwikkelen van een nieuw bedrijf met een nieuwe dienst en daarbij zocht ik een mooie naam en tag die bij mij past en mooi aansluit bij mijn nieuwe activiteiten. We hebben een leuke brainstormsessie gedaan waarbij van alles letterlijk op tafel kwam. Kreten. woorden beelden. Na een tijdje broeden en mooie suggesties van Janke haar creatieve geest pasten alle puzzelstukjes in elkaar en is het logo, naam en tag on geboren en sluit mooi aan op wie ik ook ben. Dank je wel Janke voor het aan de wieg staan van mijn mooie nieuwe bedrijf.

  Frank Duijser
  Frank Duijser Multicopy Haarlem
 • Ik had mij ingeschreven voor een gratis telefoongesprek van 45 minuten bij Janke. Mijn doel was meer inzicht krijgen in hoe ik de zichtbaarheid van mijn praktijk kan vergroten en daardoor meer coachklanten aan kan trekken. In dit relatief korte gesprek heeft Janke mij fijne, direct toepasbare tips gegeven, waarmee ik direct aan de slag ben gegaan. Ook heeft ze mij door concrete vragen te stellen aan het denken gezet. Dankjewel nogmaals Janke, voor het prettige gesprek.

  Corelle Strikker
  Corelle Strikker Corelle Coaching
 • Na Janke te hebben meegemaakt als collega bij Fetim, heb ik in volle overtuiging haar gevraagd met mij te "klanken en brainstormen" toen ik de keuze maakte als zelfstandig ondernemer te gaan starten. Met name haar out of the box denken en constant een paar stappen verder te denken in het totale proces om tot een duidelijk businessdoel te komen zorgde voor snel en meetbaar resultaat. Ik waardeer haar eigen mening, waaraan zij ook vasthoudt, maar altijd met het doel voor ogen om een optimaal concept te creëren. Keer op keer lukte het haar om mijn roze bril af te zetten en nuchter te kijken naar "wat willen je klanten, en hoe kun jij dat bewerkstelligen. Voor mijn volgende project hoop ik dat zij weer met net zoveel drive en creativiteit assisteert.

  Ronald Nieuwenhuis
  Ronald Nieuwenhuis Novi-tech Trading and Novidoors
 • In mijn zoektocht naar iemand die mij kon helpen Studio Peer in de markt te zetten kwam ik in contact met Janke. Ik kan heel goed mooie tafels maken maar voor marketing had ik behoefte aan een specialist. Iemand die mee meeneemt in het proces. Zij heeft mij bijzonder prettig en professioneel geholpen met het maken van een marketingplan. Door opnieuw mijn missie en visie voor Studio Peer te bekijken en te finetunen en alle zwakke en sterke punten van het bedrijf in kaart te brengen zijn we tot een goed plan gekomen. Ook heeft ze mijn online marketing sterk verbetert. De website wordt nu goed gevonden doordat deze is voorzien van de juiste teksten, landingspagina’s, testimonials en blogs. Wil jij ook groeien en zichtbaar worden als ondernemer, dan raad ik je van harte Janke aan.

  Peer Bouman
  Peer Bouman Studio Peer
 • Bedankt voor je e-book '9 gratis tips om via LinkedIn gevonden te worden door je potentiële klant'. Superhandig om nóg meer resultaat uit mijn uurtjes op LinkedIn te halen!

  Gerben Sas
  Gerben Sas
 • Bij Janke heb ik een telefonisch gesprek gehad waarbij ze me heel duidelijk kon vertellen welke richting op te gaan. Ze kijkt naar je bedrijf en kan dan met jou bepalen welke stappen handig zijn om te nemen. Janke heeft een heel verfrissende blik op dingen waar je zelf soms niet uit komt of tegenop ziet. Een aanrader!

  Geraldine Bakker
  Geraldine Bakker De Reclame Coach
 • Ik had nog nooit een online training gedaan en had geen idee of dit bij mij past. Wat ik wel wist is dat ik beter zichtbaar wilde worden. Ik heb erg veel geleerd, want vaak denk je als ondernemer wel te weten dat je goede producten en/of diensten hebt en dat ze duidelijk zijn voor de klant. Wees eens eerlijk, ziet de klant ook dat jij heel belangrijk voor ze kan zijn en weten ze wat jij voor ze kan betekenen? Tijdens deze training werd mij steeds duidelijker wie mijn ideale klant is, waar ik ze kan vinden en hoe ik ze kan vertellen waarom ze bij mij moeten zijn. Ik heb goede tips en adviezen geleerd die goed toepasbaar zijn. Ik ben heel enthousiast, heb erg veel geleerd en ik weet dat ik een online training heel prettig vind omdat je de opdracht kunt uitvoeren wanneer het jou schikt. Wil jij ook groeien als ondernemer, dan raad ik je Janke Papa aan.

  Yvette Schoorl
  Yvette Schoorl Werkplekdeskundige
 • Ik heb bij Janke Papa van Het Plan Personal Branding de masterclass Jij als Sterk Merk gevolgd; een dag vullend programma inclusief lunch en materialen. De dag was goed georganiseerd, de lunch heerlijk! Janke heeft mij met haar training en de vragen aan het denken gezet. Vragen als: -Wie is mijn ideale klant? -Waar kan ik die klant vinden? -Waar heeft mijn ideale klant behoefte aan? etc... Ik heb die dag veel opgestoken en ben er achter wie mijn ideale klant werkelijk is. Kortom, een nuttige masterclass die ik elke ondernemer kan aanbevelen!

  Natasja Tak
  Natasja Tak StudioWOON&
 • Een dag zonder aan het gedachtengoed van Janke te denken is een vrije dag. Andere dagen ben ik ondernemer en kan ik niet zonder. Anders gaat het mis. Met een zeer brede ervaring weet zij precies te duiden waar de schoen wringt. Een echte professional. Aanbevolen.

  Leo Bolle
  Leo Bolle Solide Strategie
 • "Masterclass Jij als Strek merk" gegeven door Janke, heb ik als zeer positief ervaren! Janke geeft je meer inzicht in jouw onderscheidende vermogen en gericht jouw Ideale doelgroep te formuleren, zodat men zich aangesproken voelt en waar jijzelf blij van wordt. Ik heb vele waardevolle adviezen van Janke ontvangen die mij helpt om mooie stappen te zetten in mijn bedrijf en om mijn personal branding zichtbaarder te maken. Dank je wel Janke!

  Angela Besseling
  Angela Besseling Professioneel Kleurconsulente en Styliste at Studio Kleur & Stijl
 • Tijdens onze eerste officiële heide dag in juni van dit jaar, lag de focus op UwPersvoorlichter als merk. Na een ochtend intensief en creatief brainstormen met het Canvas model op tafel, schoof met de lunch Janke Papa aan. Wat sloot dat goed aan op onze ochtendsessie! Janke heeft ons de juiste inzichten gegeven én (kritische) vragen gesteld om ons alle drie UwPersvoorlichter-blauw te kleuren. Het belang van een gelijke uitstraling wordt eens te meer duidelijk; in en óp alles! De middag met Janke Papa heeft ons erg geïnspireerd. We kunnen het je van harte aanraden om ook eens te ervaren als jij je eigen merk bent en dat in de markt wilt zetten.

  Marike Timmermans
  Marike Timmermans UwPersvoorlichter
 • Wanneer je een nieuwe onderneming start en een nieuwe markt wil aanboren, zoek je naar goede informatie om dat voor elkaar te krijgen. Daarom heb ik in november de Masterclass Jij als Sterk Merk van Janke Papa/Het Plan Personal Branding gevolgd. Met korte oefeningen leerde Janke mij de vraag te beantwoorden ‘Waarin ben je beter of anders dan je concurrent?’ en ‘Wat is jouw ideale klant?’. Deze masterclass heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel duidelijker mijn doelen met Learning Finance voor ogen kreeg. Janke bedankt hiervoor!

  Annemieke Lammers
  Annemieke Lammers Learning Finance-trainer voor ondernemers
 • In 2017 heb ik bij Janke het marketing programma ‘Omzetboost door Zichtbaarheid’ gevolgd. Door dit 6 maanden durende programma heb ik mijn zichtbaarheid verbeterd via internet en social media en mijn bedrijfsvoering daarop aangepast. Met als gevolg datgene wat de titel aangeeft: meer omzet uit mijn favoriete doelgroep. Ik ben al ruim 11 jaar ondernemer maar had aan marketing weinig aandacht gegeven. Voorjaar 2017 wist ik wel wát ik wilde veranderen in mijn bedrijf maar niet goed hoe. Dat remde mij af en dat was wel het laatste wat ik wilde. Ik heb Janke gebeld en tijdens het gratis marketinggesprek bleek al snel dat ik het professioneel wilde aanpakken en serieus met mijn marketing aan de gang wilde, want ik heb een hele belangrijke missie en die mag de wereld in! Janke bracht met dit programma structuur aan en begeleidde mij stap voor stap naar de juiste online en offline presentatie van mijn bedrijf. Van je onderscheidend vermogen, doelgroep, verdienmodel, marketingtools, imago, het komt allemaal aan bod. Er is steeds veel aandacht voor jouw eigen stijl, en dat vind ik erg belangrijk want ik wil geen hard selling maar ‘persoonlijke’ marketing. Je implementeert meteen met hulp van Janke waardoor je na 6 maanden alles helemaal klaar hebt voor jouw klanten. Ik heb daarbij veel tijd bespaart omdat ik het niet allemaal zelf hoeft uit te zoeken, je volgt de stappen en komt waar jij wilt zijn. Het resultaat is voor mij dat ik duidelijk meer omzet heb en daarmee verdient dit programma zich terug. Ik werk daadwerkelijk voor en met de klanten die werkelijk bij mij passen. Ik ben meer gefocust op mijn kernactiviteiten en dat maakt mij gelukkig in mijn ondernemerschap. Daarom beveel ik Janke Papa van het Plan Personal Branding van harte aan. Veel dank!

  Marja Harrijvan 
  Marja Harrijvan  Harrijvan Coaching
 • Janke heeft mij goed op weg geholpen met een zichtbaarheidsgesprek waar ik concreet ook punten uit kon oppakken. Daarnaast heeft het mij ook geïnspireerd om daadwerkelijk aan de slag te gaan. Dank je Janke!

  Marlies de Vries
  Marlies de Vries Gloria Counseling
 • Zichtbaar zijn en strategisch aan de slag gaan met dit onderwerp, dat is wat Janke ons in de masterclass wilde leren. Ik ben me vooral bewust geworden dat zichtbaarheid niet iets is wat je hapsnap moet doen, maar iets is waar je over na moet denken. Bij wie sluit ik aan, wie vind ik nu te gek om mee te werken en hoe ga ik die benaderen en bereiken? Ik heb mijn strategie nog niet rond, maar het zaadje is geplant. Bedankt Janke voor je duidelijke uitleg en de zet in de goede richting. Leuke locatie ook en een heerlijke lunch!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Psycholoog, trainer en preventiecoach
 • Wat wil ik? Hoe wil ik het en met wie? Deze simpele vragen zijn zo simpel nog niet, zelfs niet voor een psycholoog als ik. In een 1 op 1 setting ben ik er samen met Janke eens goed voor gaan zitten. Ze had een fijne locatie geregeld waar we ongestoord aan het werk konden gaan en dat werk betekende: inzoomen. Aan de hand van een strak programma inzoomen op alle aspecten rond mij, mijn product en mijn klanten! Er is me veel duidelijk geworden en ik wil Janke daarvoor bedanken. Ik ervaar Janke als een invoelend en betrokken persoon. Ze nam mij mee op reis, stelde kritische vragen, dacht mee, en gaf mij het gevoel dat ze echt het beste voor mij en mijn bedrijf boven wilde halen. De belangrijkste eyeopener is voor mij: Het is een misvatting om te denken dat de mensen die jij zoekt alles weten van jouw vak, jij hebt echt nog veel te vertellen! En nu? Aan de slag! Ik weet beter wie ik wil benaderen, wat ik wil vertellen en wat ik kan bieden. Dat betekent beter pitchen, beter bloggen en een beter verhaal op de site. Janke bedankt! Ik kan je van harte aanraden aan iedereen die nog zoekende is in het verhaal wat hij of zij wil vertellen over zijn bedrijf. In een VIP-dag ben je ongestoord even bezig met jouw product en kun je echt even de diepte in!

  Heleen Verduin
  Heleen Verduin Galavazi en Verduin
 • Dat Janke een autoriteit is op het gebied van marketing mag voor iedereen duidelijk zijn. Maar er is meer… ze is ook een kei in het verzorgen van workshops en presentaties. Onlangs kwam ik op een zaterdagmiddag met de vraag of ze wellicht maandagavond erna nog eventjes een groepje vertalers het een en ander kon vertellen over sociale media. Gelukkig stemde ze al snel in. Nu zijn tolken en vertalers misschien niet de meest hippe Twitteraars en LinkedInners, maar kritisch denken, dat kunnen ze wel. Om hen te overtuigen moet je van goeden huize komen. Nou dat kan je van Janke wel zeggen. Geconfronteerd met een totale technische meltdown op de locatie hield ze het hoofd koel en zette ze een zelfverzekerde presentatie neer waarbij ze duidelijke uitleg gaf over de ins en outs van Twitter, facebook, LinkedIn en bloggen. De reacties achteraf waren niet minder dan overweldigend te noemen: ‘professioneel’, ‘instructive’ en ‘convaincant et intéressant’ en haar kennis van zaken was overduidelijk. Kortom als je wilt leren hoe je effectief social media in kan zetten voor jouw bedrijf dan ben je in goede handen bij Janke Papa – het Plan

  Edith Block
  Edith Block EKB vertalingen
 • Afgelopen week heb ik een gratis zichtbaarheidgesprek gehad met Janke. Het bijzondere vond ik dat het gesprek meteen de diepte in ging met confronterende vragen, waardoor ik gedwongen werd om toch met andere ogen te kijken naar de manier waarop ik mijn bedrijf presenteer. Janke heeft me in 30 minuten stof tot nadenken gegeven, een nieuwe richting gewezen en mij praktische tips aangereikt voor mijn online marketing. Ik kan iedereen aanraden om zo'n zichtbaarheidgesprek te hebben.

  Iris Koffijberg
  Iris Koffijberg Wij masseren
 • Bij Janke Papa van Het Plan Personal Branding heb ik het programma 'Omzetboost door zichtbaarheid' gevolgd. Tijdens dit programma heb ik ontzettend veel geleerd over hoe ik mijzelf als ondernemer en mijn diensten beter in de markt kan zetten.   Wat heeft mij het programma zoal opgeleverd:   - hoe ik mijn pitch kan verbeteren; - wie mijn ideale klant is en hoe ik die kan benaderen; - welke marketingtools voor mijn dienst geschikt zijn; - hoe ik de teksten op mijn website, blog en sociale media kan verbeteren; - hoe ik de teksten in mijn offertes kan verbeteren; - hoe ik mijn blog en sociale media beter kan inzetten; - hoe ik mijn diensten kan verbeteren en mijn prijzen kan verhogen; - hoe ik altijd een vervolgaanbod kan doen; - hoe ik betere verkoopgesprekken kan voeren; - hoe ik met acties kan werven; Et cetera, et cetera, et cetera,…   Daarnaast heb ik nog handige kledingadviezen afgestemd op de gelegenheid gekregen, een nieuwe profielfoto en een professionele video voor op mijn homepage!   Kortom, het programma vraagt een serieuze investering, maar is dat dubbel en dwars waard. Ik kan Janke Papa dan ook van harte aanbevelen.

  Jeroen Engelaer
  Jeroen Engelaer Proficiency