De Grieken snappen het!

Laatst zat ik te genieten op het prachtige eiland Kreta. Wat een heerlijke plek hadden we gevonden: een prachtig huisje op loopafstand van een authentiek dorpje waar oude mannetjes overdag de terrasjes van de kroegjes en taverna’s bewoonden. In hun grijze truien en donkere broeken zaten ze gezellig te ouwehoeren en te borrelen. Wij werden steeds vriendelijk begroet. Ook in de winkeltjes was men zeer behulpzaam en werden we met een grote glimlach verwelkomd. Wat voelt dat goed!

vamos-terras

 

 

 

Het kwartje is gevallen!
’s Avonds was het ook genieten, nu van het verrukkelijke eten. En wat ons opviel: de mensen waren niet alleen aardig en behulpzaam, maar ook trots. Als je laat merken dat je het eten lekker vindt, beginnen ze te glunderen 😉 En als je uiteindelijk de rekening vraagt, krijg je nog allerlei lekkere, vaak zelfgemaakte hapjes en drankjes: lokaal gebrouwen raki, taart of yoghurt met honing. Ongelofelijk! En het werkt! De fooi wordt groter en je gunt ze de volgende dag opnieuw jouw omzet: je gaat terug. Geven loont dus echt!

Geven is fijn
Ik weet dat geven fijn is. Daarom schreef ik het e-book met negen gratis tips voor een goed LinkedIn-profiel. Misschien heb je dit boek inmiddels gedownload en zelfs al wat tips toegepast. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Wellicht heb je nog vragen of loop je tegen iets aan. Om jouw ervaringen te horen en je verder te helpen, heb ik nu een aanbod: een gratis marketinggesprek. Tijdens deze telefonische sessie kan ik je meer tips geven, waardoor je een nog sterker merk kunt worden.

Vind je het ook leuk om mij te helpen? Het zou super zijn als je collega-ondernemers attendeert op mijn website en e-book.

Recommended Posts

Plaats een reactie