Hoe breng jij de zomer door?

Ben jij ook zo blij dat we een mooie zomer hebben? Het leek totaal te gaan mislukken dit jaar, maar inmiddels hebben we mogen genieten van een paar prachtige, zonnige, soms zelfs tropische zomerdagen. Heerlijk! Ik vind het zelf ook heel fijn als het na een paar dagen weer afgelopen is. Even het huis laten doorwaaien en afkoelen, maar ook weer lekker een paar dagen aan het werk. Totdat het weer mooi weer is, dan ga ik er weer heerlijk op uit

Wegens succes verlengd
In juni heb ik je geïnformeerd over mijn nieuw ontwikkelde online programma ‘Meer klanten door betere online zichtbaarheid’. Een training die je gewoon, achter je eigen computer, in je eigen tempo en tijd volgt.

Het programma is speciaal gericht op trainers, coaches en consultants die graag meer klanten krijgen, maar geen bergen tijd willen investeren in acquisitie. Je leert onder andere een scherpe marketingboodschap te formuleren, inzicht te krijgen in je kernwaarden, je drive, je ideale klant, en hoe je op een consistente, herkenbare manier deze klant het beste bereikt.

Tijdens deze training leer ik je, door inzet van Personal Branding, 8 manieren om je te onderscheiden en voor herkenning te zorgen. Deze 8 manieren zijn verpakt in 8 lessen. Tenslotte is er nog een 9e les waarin je je marketingplanning gaat maken. Elke week krijg je een nieuwe les en je bent dus na 2 maanden klaar met het programma. De training start op het moment dat jij je hebt aangemeld en de factuur hebt voldaan. Je hoeft niet te wachten tot een bepaalde dag of datum. Jij hebt de regie.

Volgens mij is het een ideale training om juist in de vaak wat rustige zomerperiode te gaan volgen. Uit het aantal aanmeldingen blijkt dat veel ondernemers mijn mening delen. Daarom heb ik de speciale summersale actie verlengd tot 1 september a.s.

Klinkt dit voor jou als een perfecte manier om aan je online zichtbaarheid te werken? Meld je dan nu aan. Deelname aan deze training kost € 347,- ex btw.

Je kunt hier meer informatie krijgen over het programma en je inschrijven.

Een heerlijk vervolg van de zomer toegewenst.

Recommended Posts