Werk aan je bedrijf tijdens de zomermaanden

Juni is een vreemde, hectische maand, merk ik. Veel zelfstandige professionals lopen rond met een dubbel gevoel. Aan de ene kant zijn ze met hun hoofd al bij de zomervakantie en staan ze al in de ‘relax-modus’; aan de andere kant zijn ze aan het stressen om nog allerlei dingen af te maken voordat de vakantie begint. Herkenbaar voor je? Heb jij al plannen? Ga je weg? Of blijf je werken? Zelf kies ik voor doorwerken, afgewisseld met dagjes uit in eigen land. Ik vind de zomer altijd een mooie periode om in Nederland te blijven. De hoeveelheid opdrachten en uitvoerend werk loopt dan meestal wat terug. Hierdoor kan ik mijn werkdagen lekker afwisselen en extra genieten van musea, duinen, strand, terrasjes, concerten en noem maar op. Gevolg: mijn hoofd wordt weer leeg en er ontstaat ruimte voor nieuwe inzichten en opborrelende ideeën. Heerlijk is dat.

Zomer is tijd voor reflectie
De vaak wat rustige zomer, zakelijk gezien, is ook voor veel andere zelfstandige professionals een periode om aan het bedrijf te werken. Er is tijd om na te denken over je doelen, over nieuwe producten/trainingen, of over een andere aanpak. En je evalueert of je op koers ligt of niet, en waar dat door komt.

Is de zomer ook voor jou een periode waarin je graag aan je onderneming sleutelt? Dan heb ik een interessant aanbod voor je. Ik heb iets nieuws ontwikkeld: een online training die je gewoon, achter je eigen computer, in je eigen tempo en tijd volgt. Dit online programma heet: ‘Meer klanten door betere online zichtbaarheid’. Tijdens deze training leer ik je, door inzet van Personal Branding, 8 manieren om je te onderscheiden en voor herkenning te zorgen. Hierdoor word je beter zichtbaar en zal je meer klanten krijgen zonder dat het je veel extra (acquisitie)tijd kost. Deze 8 manieren zijn verpakt in 8 lessen; tenslotte is er nog een 9e les waarin je je marketingplanning gaat maken. Elke week krijg je een nieuwe les en dus ben je na 2 maanden klaar met het programma. De training start op het moment dat jij je hebt aangemeld en de factuur hebt voldaan. Je hoeft dus niet te wachten tot een bepaalde dag of datum. Jij hebt de regie.

Het programma is speciaal gericht op trainers, coaches en consultants die graag meer klanten willen, maar geen bergen tijd willen investeren in acquisitie. Je leert onder andere een scherpe marketingboodschap te formuleren, inzicht te krijgen in je kernwaarden, je drive, je ideale klant, en hoe je op een consistente, herkenbare manier deze klant het beste bereikt.

Klinkt dit voor jou als een perfecte manier om aan je online zichtbaarheid te werken? Meld je dan nu aan. Deelname aan deze training kost € 347,- ex btw voor het Silver pakket.

Je kunt hier meer lezen over het online programma en de extra bonussen die je erbij krijgt.

Liever ‘persoonlijk’?
Past een ‘live’ training met persoonlijke aandacht beter bij jou dan een online training? Kies dan voor het Gold of Platinum pakket.

Wist je trouwens dat je investering in trainingen, en dus ook dit online programma, fiscaal aftrekbaar is? Afhankelijk van je inkomen betaalt de fiscus je 30-50% van deze investering terug. Hoe fijn is dat!

Recommended Posts

Plaats een reactie