Hoe zou je het vinden om even helemaal weg te zijn?

Momenteel ben ik op Kreta. Ik ben daar een weekje naar toe gegaan om even helemaal weg te zijn. Vorig jaar was ik hier samen met mijn man André op vakantie. Heerlijk was het! Tijdens deze reis ontmoette ik Susse. Susse is een leuke, interessante vrouw die als kleurpsycholoog in haar ‘house of healing’ op Kreta andere ondernemende vrouwen coacht. Susse en ik hadden direct een klik. Ik ben al een aantal maanden met haar aan het mailen en we helpen elkaar over en weer met onze expertise.

Tijdens onze mailtjes kreeg ik steeds vaker het idee dat ik het ontzettend leuk zou vinden om samen met mijn klanten een retraite bij haar te organiseren. En dat idee zijn we deze week aan het uitwerken.

Het grote voordeel van een retraite

Uit ervaring weet ik dat het goed is om ‘even helemaal weg te zijn’ uit je dagelijkse omgeving. Door de letterlijke afstand die je creëert, word je gedwongen om van een afstand naar je bedrijf te kijken – en daarmee vaak ook naar jezelf. Doordat je niet gestoord wordt door dagelijkse beslommeringen, telefoon, mail, je gezin, je boodschappen en noem maar op, kun je echt focussen op je bedrijf en jezelf als ondernemer.

En er zijn natuurlijk nog meer voordelen

Tijdens een retraite kom je helemaal tot rust. Er wordt voor je gezorgd. Je staat ‘s ochtends op met het zonnetje en geniet van een heerlijk verzorgd ontbijt. Een aantal uren ben je aan het werk aan je bedrijf (en niet vóór je bedrijf) en verder is er lekker veel tijd om tot rust te komen. Wandelen, naar het strand gaan, lekker eten en drinken, mooie plekjes ontdekken. Precies waar jij op die momenten zin in hebt. Alles mag, niets moet.

De misverstanden over een retraite

Vaak wordt gedacht dat een retraite alleen maar gaat over mediteren en mindfulness. Dat kan, maar dat is in ons plan niet zo. Tijdens onze Personal Branding retraite gaan we op een relaxte maar ook nuttige manier, werken aan jouw online zichtbaarheid. Je leert hoe je nieuwe stappen kunt gaan zetten met je bedrijf, zodat je meer en leukere klanten krijgt door precies dat te doen wat je het liefste doet. En we helpen je met bepaalde mindsets over jezelf en je omgeving.

Ben je al een beetje jaloers op me?

Dat hoeft niet hoor ☺ Jij kunt dit ook gaan doen. Binnenkort zijn onze plannen helemaal klaar en zal ik je informeren over de data en mogelijkheden, zodat jij straks ook even helemaal weg kunt zijn om te werken aan je bedrijf. Dus houd je mail in de gaten. Er is ruimte voor maximaal 6 personen en vol = vol.

Wil je niet wachten en direct al starten met online zichtbaarheid?

Misschien is dan een vip-dag geschikt voor jou. Dit is een dag waarop we samen, 1 op 1, gaan werken aan jouw persoonlijke merk, zodat je beter zichtbaar wordt voor je ideale klant. Aan de hand van theorie en oefeningen nemen we de volgende zaken onder de loep:

  • Wie is jouw ideale klant?
  • Wat zijn jouw ambities? Je passie? En wat zijn jouw unieke talenten? Wat onderscheidt jou van andere aanbieders van jouw dienst? Wanneer ben jij succesvol?
  • En hoe vertel je aan je doelgroep waarom ze juist bij jou moeten zijn? Welke marketingtools zijn er allemaal en hoe kan je die het beste inzetten?We sluiten de dag af met een concreet actieplan in de vorm van een marketingkalender. Hier kun je vervolgens zelf mee aan de slag.

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar deze pagina.

Recommended Posts

Plaats een reactie